Turhal Yerleşkemizde, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nün "Zihinsel esneklik: Düşüncelerin Kıskacından Nasıl Kurtulursunuz?" konulu semineri düzenlendi.

•  9 Ekim 2024 Çarşamba

Üniversitemiz bünyesinde; öğrencilerimizin kendilerini tanımaları, sağlıklı kararlar verebilmeleri, problem çözme ve iletişim becerileri kazanmaları, üniversite yaşamına uyum sağlamaları, iyi oluş düzeylerini artırmaları ve kişisel, sosyal, duygusal, bilişsel ve kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SARIKAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Burak KÖKSAL tarafından yerleşkemiz öğrencilerine bilgilendirme semineri verilmiştir.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezinde verilen hizmetlerin; üniversitemize kayıtlı öğrenciler, üniversite personeli ve Tokat halkına yönelik olduğunu söyleyen KÖKSAL,

Merkezimizde yürütülen faaliyetlerin;

• Bireyle Psikolojik Danışma
  • Grupla Psikolojik Danışma
  • Psikoeğitim Faaliyetleri
  • Kişisel Gelişim Seminerleri

olduğunu söyledi.

Bireysel psikolojik danışma için randevu alınması gerekmektedir ve görüşmeler yaklaşık 45 dk sürmektedir. Görüşmelerin zamanına ve sıklığına öğrenci ile beraber karar verilmektedir.

Adres; BAP binası 3. Kat (Anaokulu yanı). Online olarak randevu alabilmek için pdrmer.gop.edu.tr adresini ziyaret ediniz. Ayrıca merkeze doğrudan başvurarak, pdrmer@gop.edu.tr adresinden ya da 0356 252 16 32;  0356 252 1616 (dahili 1471) nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.