Öğrenci Barınma Danışma Birimi

Öğrenci Barınma Danışma Birimi

•  21 Ağustos 2024 Çarşamba

2024 YKS sonucunda üniversitemiz programlarına yerleşen veya ara sınıfta okuyan öğrencilerimize barınma hususunda destek hizmeti vermek amacıyla Rektörlük talimatı “Öğrenci Barınma Danışma Birimi” oluşturulmuştur.

Birimimizce, Yükseköğretim öğrencilerine barınma hizmeti veren Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Yurtlar ile öğrencimiz arasında bir köprü vazifesi kurulmakta, öğrencilerimizin barınma ile ilgili talep ve istekleri ilgili kuruma iletilmektedir.

Ayrıca Şehrimizdeki diğer barınma imkanları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmektedir.

İletişim: 03562500033 - 03562521619

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Kampüs Yerleşkesinde; Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Turhal Meslek Yüksekokulu ve Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olmak üzere üç akademik birim bulunmaktadır. Turhal ilçemizde, söz konusu fakülte ve yüksekokullara kayıt hakkı kazanan öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ve özel işletmeler ile barınma imkânı sağlanmaktadır.

KREDİ VE YURTLAR KURUMU (KYK)

TURHAL YURT MÜDÜRÜLÜĞÜ (KAYACIK BLOK)

ÖĞRENCİ TİPİ: ERKEK

KAPASİTE 350

ADRES: KAYACIK MAH. LALEGÜL SK. NO: 27 /1 TURHAL/TOKAT

E-POSTA: turhal@kyk.gov.tr

TEL: 0356 276 04 82

TURHAL YURT MÜDÜRÜLÜĞÜ (LALEGÜL BLOK)

ÖĞRENCİ TİPİ: KIZ

KAPASİTE 350

ADRES: KAYACIK MAH. LALEGÜL SK. NO: 27 /2 TURHAL/TOKAT

E-POSTA: turhal@kyk.gov.tr

TEL: 0356 276 04 82

YALNIZCA ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN ÖZEL İŞLETMELER

SEDA (KIZ) APARTMANI

RAŞİD (ERKEK) APARTMANI

İletişim: İnş. Müh. Hüseyin Raşid YAKIN

Tel: 0532 177 33 30

Ayrıca Turhal ilçemizde tercih edilebilecek (yalnızca öğrencilere hizmet vermeyen, 1+1 / 1+0 eşyalı daireler şeklinde) apart hotel imkanları da bulunmaktadır. Bu işletmelerin iletişim bilgilerine arama motorları vasıtasıyla erişilebilir.