Birim idari personelimiz ile ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı

•  15 Ağustos 2024 Perşembe

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü'nün 13.08.2024 tarihinde yapmış olduğu İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi bilgilendirme toplantısı sonrasında, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Serkan ŞENKAL tarafından birimimiz idari personellerine konu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanmış olan dokümantasyona erişimin nasıl sağlanacağı ve birimimizin İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelendirme sürecinde yapması gerekenler masaya yatırıldı.