2023-2024 Bahar Yarıyılı Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Ek Sınavları

•  11 Temmuz 2024 Perşembe

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar yarıyılı sonu itibariyle azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerin Ek Sınavları

Kayıtlı olduğu programdan azami öğrenim sürelerinde mezun olamamış olan son sınıf öğrencilerimiz kalan dersleri için (başarısız/devamsız ve hiç almadıkları) ek sınavlara girebileceklerdir.

Öğrencilerimizin; 11-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden Başvuru İşlemleri>Ek Sınav Başvuru V2 ekranından Ek Sınavlar için ders seçimlerini yaparak başvuru işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

Başvuru yapmış olan öğrencilerin ders kayıt kontrolleri ve onayları ilgili birimler tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerimizin, başvurularını yaptıktan sonra bölümleri ile irtibata geçerek sınav tarihlerini öğrenmeleri ve ders sorumlusu öğretim elemanının belirleyeceği sınav yöntemi (dersin özelliğine göre online sınav, ödev, yüz yüze sınav veya değerlendirmesi uygulama sonucunda yapılan dersler için gerekli olan uygulamanın yapılması) ile sınavlara girmeleri gerekmektedir.

Ek sınavlar için başvuru tarihleri: 11-12 Temmuz 2024

1. Ek sınavlar: 16-19 Temmuz 2024