Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Gökdere’den Meslek Yüksekokulumuza ziyaret.

•  15 Mayıs 2024 Çarşamba

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Gökdere ve iş insanları Orhan Yazıcı ve Fatih Adıyaman Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Yaşar’ı ziyaret etti.

Görüşmede, meslek yüksekokulumuz, yerleşkemiz, iş birliklerimiz ve faaliyetlerimizden bahsedilirken Tokat TSO Başkanı Gökdere ise Tokat Organize Sanayi Bölge’si içerisinde kurulu bulunan İş Geliştirme Merkezi içerisinde üniversitemizin de yer alacağı projeden bahsetti.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.