Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğrencilerinden Turhal Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne Teknik Gezi

•  15 Mayıs 2024 Çarşamba

Muhasebe ve Vergi Bölümü 1. Sınıf öğrencileri Mesleki Gelişim Etkinlikleri kapsamında Turhal Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne düzenledikleri ziyaret ile Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş’a konuk oldular. Kariyer basamakları ve vergi dairesinin görev, yetki ve işleyişi hakkında detaylı bilgilendirme yapılan ziyaret soru cevap ile devam etti. Öğrencilerimizle bizzat ilgilenen Vergi Dairesi Müdürümüz öğrencilerimizi vergi dairesinde bulunan servisleri de gezdirerek hem işleyiş hem de vergi ve vergilendirme sürecinden de bahsetti.

Öğrencilerimizi misafir eden Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş ve Vergi Dairesi Personeline teşekkür ederiz.