Turhal Meslek Yüksekokulunda “Etki Muhasebesi” Konulu Seminer Düzenlendi

Turhal Meslek Yüksekokulunda “Etki Muhasebesi” Konulu Seminer Düzenlendi

  •  6 Kasım 2026 Cuma
  •  23 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından, 5 Kasım 2026 Perşembe günü “Etki Muhasebesi” konulu seminer düzenlendi.

Turhal Meslek Yüksekokulu Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Mali Müşavir Emine Nur katıldı.

Seminerde, muhasebenin yalnızca finansal işlemlerin kaydedilmesi ve raporlanmasından ibaret olmadığı, aynı zamanda işletmelerin toplumsal ve çevresel etkilerinin değerlendirilmesinde de önemli bir rol üstlendiği ele alındı. Etki muhasebesinin önemi, sürdürülebilirlik anlayışı ve muhasebe mesleğinin değişen rolü hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Öğrencilerin mesleki bilgi ve farkındalıklarının artırılmasına katkı sağlayan etkinliğin sonunda, Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Yaşar tarafından, değerli bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Mali Müşavir Emine Nur'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Etkinliğin düzenlenmesine katkılarından dolayı Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Emin Ergün Selçuk'a, Öğr. Gör. Ahmet Koç'a ve değerli bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Mali Müşavir Emine Nur'a teşekkür ederiz.




Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.