2023-2024 Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları hakkında duyuru

•  4 Temmuz 2024 Perşembe

2023-2024 Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavları

Tek ders sınavı: mezun olabilmek için derse devam şartını yerine getirmiş, ancak başarısız olduğu tek dersi kalan öğrenciler için açılan sınavdır. Tek ders sınavında başarılı olabilmek için 60 almak gerekir. Stajını yapmadığı halde mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girerler.

10 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan Tek Ders sınavına girecek olan son sınıf öğrencileri, Bütünleme not girişleri tamamlandıktan sonra sistem tarafından otomatik olarak belirlenecek ve Öğrencilerin Tek Ders dönemi ders kayıtları sistem tarafından yapılacaktır.

Öğrencilerimiz Tek Ders dönemi ders kayıt durumlarını öğrenci bilgi sistemi üzerinden takip edebilirler. Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları bölüm tarafından ilan edilmiş olan tarih ve yerde yüz yüze Tek Ders sınavlarına girebilirler.