Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizden Muhasebe ve Vergi Bölümü ve Yönetim Organizasyon Bölümü Öğrencilerine kariyer danışmanlığı hizmeti

•  24 Haziran 2024 Pazartesi

Muhasebe ve Vergi Bölümü ve Yönetim Organizasyon Bölümü Öğrencilerimizin kariyerlerine dair hedeflerine ulaşmalarını hızlandırmak için üniversitemiz kariyer merkezi öğrencilerimzin talebi doğrultusunda kariyer danışmanlığı hizmeti sağlamıştır. Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Yunus Eren Işıldak tarafından her sınıftan gönüllü olan öğrenciler için sağlanan hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.