Öğrencilerimizi kariyer basamaklarının ilk adımına da hazırlıyoruz.

•  24 Haziran 2024 Pazartesi

İş hayatının ilk basamakları olan iş başvuruları ve iş görüşmelerine ilişkin uygulamalı eğitimler ve canlandırmalar gerçekleştirildi. Muhasebe ve Vergi Bölümü 1. Sınıf öğrencilerinin koordinasyonunun da dört adımda tamamlanan öğrencilerimiz öncelikle iş arama kaynakları ve özgeçmişlerini etkili hale getirme ile ilgili teorik eğitimi tamamladılar. Sonrasında aldıkları bu eğitim doğrultusunda yüksekokulumuz bilgisayar laboratuvarında kendi özgeçmişlerini hazırladılar. Eğitimin üçüncü adımında iş görüşmelerine dair edindikleri bilgiler ve hazırladıkları özgeçmişler ile iş görüşmeleri canlandırmalarına katıldılar. Canlandırmalarda farklı mülakat yöntemleri ile karşılaşan öğrencilerimize, Tasarı İnovasyon Firması Sahibi ve yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr Gör. Umut Saray ile Mali Müşavir ve Pazar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. M. Melih Sağıroğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.