TURHAL MYO MESLEKİ GELİŞİM ETKİNLİKLERİ 2023/2 "MESLEK OLARAK MUHASEBENİN GELECEĞİ"

TURHAL MYO MESLEKİ GELİŞİM ETKİNLİKLERİ 2023/2 "MESLEK OLARAK MUHASEBENİN GELECEĞİ"

  •  27 Mart 2023 Pazartesi
  •  288 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Mali Müşavir Mustafa KAYA “Mesleki Gelişim Etkinlikleri” kapsamında konuğumuz oldu.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, TÜRMOB ve Mali Müşavirlik mesleklerinin tanıtımı ile başlayan söyleşimiz, meslek ve sektördeki yenilikler, geleceğe dair meslekte yaşanması beklenen değişimler ile devam edip yapılması planlanan iş birliklerinden bahsedilerek tamamlandı.

TOGÜ Tokat Meslek Yüksekokulu mezunu olan KAYA öğrenci ve mezunlarımıza Mali Müşavirlik ve muhasebe sektöründe kariyer adımları atılırken neler yapılması gerektiğine dair önemli bilgiler verdi.

Özellikle doğru hedefi belirlemenin ve hedeflerinden asla vazgeçmemenin önemini vurgularken iş tecrübesi kazanmanın ve staj olanaklarını iyi değerlendirmek gerektiğini de sözlerine ekledi.

Sürdürülebilirlik ve uzay muhasebesi gibi konularda başta TÜRMOB olmak üzere Mali Müşavirlerin şimdiden hazırlıklarına başladıkları ve birçok ülkeden önce bu hazırlıkların ülkemizde tamamlanacağından bahseden KAYA öğrenci ve mezunlarımızı Tokat SMMMO merkezine ve odada düzenlenen eğitimlere de davet etti.

Yapılabilecek iş birliklerinin de konuşulduğu söyleşi Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Adnan Gelmez’in katılım sağlayan öğrenci, mezun ve akademik personelimiz ile Mustafa KAYA’ya teşekkürleri ile son buldu.




Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.