TURHAL MYO MESLEKİ GELİŞİM ETKİNLİKLERİ 2023/1 "OYUN VE MEDYA SEKTÖRLERİNDE KARİYER"

•  21 Mart 2023 Salı

Rotatelab ve Taaf Medya'nın kurucu ortağı Abdurrahman KOÇAK konuğumuz oldu.

Rotatelab ve Taaf Medya'nın tanıtımı ile sözlerine başlayan Koçak, öğrencilerimiz ve akademik personelimizden iş hayatına, sektöre ve sektörde yer almak isteyenlerin yerine getirmesi gereken gereklilikler ile ilgili gelen çok sayıda soruyu içtenlikle cevapladı.

Yapılabilecek işbirliklerinin de konuşulduğu etkinlik Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir Yaşar’ın katılım sağlayan öğrenci ve akademik personel ile Abdurrahman Koçak’a teşekkürleri ile son buldu.