GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

•  25 Kasım 2020 Çarşamba

COVİD-19 salgınının devam etmesi nedeniyle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavlarımız Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden yapılacaktır .

1. 28 Kasım-6 Aralık 2020 tarihleri arasında UZEM portal üzerinden, öğretim elemanınca belirlenecek “Ara Sınav Ödevi” olarak (Ödev, proje, açık uçlu soru, ders anlatımı, sunum, online video veya sesli sunum, öğretim elemanının belirleyeceği ölçme araçları, ders veya etkinlik planı, vb.) yöntemlerle yapılacaktır.

2. 5/i dersleri; 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'nun 5. Maddesi'nin (ı) Bendi gereği okutulması zorunlu olan "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi", "Türk Dili", "Yabancı Dil" derslerinin sınavlarının 7-10 Aralık 2020 tarihlerinde Üniversitemiz Online Sınav Sistemi uygulaması kullanılarak merkezi olarak çoktan seçmeli online sınav şeklinde yapılacaktır. Detaylı bilgi üniversitemiz web sayasından duyurulacaktır.

SINAV PROGRAMLARI

BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİSİ (NORMAL ÖĞRETİM)

BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİSİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI

ELEKTRİK

ELEKTRONİK VE HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ

MEKATRONİK

İŞLETME YÖNETİMİ

GRAFİK TASARIMI

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI

Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.