STAJ İŞLEMLERİ

2019-2020 YAZ STAJI DUYURUSU

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKİP EDECEKLERİ
STAJ BAŞLAMA VE BİTİRME İŞLEMLERİ SIRASI

1. Staj yapmayı düşündüğünüz işyeri ile ön görüşme yaparak kabul edildiğinizi garantileyiniz.
  2. Turhal Meslek Yüksekokulu internet sitesi FORMLAR - EVRAKLAR sayfasından STAJ YERİ KABUL FORMU’nu 2 nüsha olarak indiriniz.
  3. Eğer staj yapılacak olan kurum staj yazısı talep ederse, Turhal Meslek Yüksekokulu internet sitesi FORMLAR-EVRAKLAR sayfasından STAJ BAŞVURU YAZISI indirilip Müdür Yardımcısı Mustafa DEMiR'e imzalatıldıktan sonra kuruma teslim edilebilir.
  4. 2 Nüsha olarak indirilen STAJ YERİ KABUL FORMU’nu doldurunuz. Staj yapılacak kurumun kaşesi ve mühürü vurulduktan sonra kurum yetkilisine imzalatınız.
  5. Ardından sırasıyla danışman hocanıza ve Müdür Yardımcısı Mustafa DEMiR'e imzalatınız.
  6. Daha sonra Müdür Yardımcısı tarafindan imzalanan evrakları Ögrenci İşleri Birimine onaylatınız; 1 adedini Ögrenci İşleri Birimine teslim ediniz, diğer nüshayı da staj yapılacak kuruma teslim ediniz.
  7. İçerisinde Staj Değerlendirme formu bulunan Staj Defterinizi okulumuz web sayfasından  temin edebilirsiniz (Ana sayfa > Formlar > Evraklar > Staj Defteri). https://turhalmyo.gop.edu.tr/depo/menuler/birim_11327/formlar_234/dosya_icerik/37147 44/formlar_20180607153140.pdf
  8. Staj yaptığınız her gün için en az bir sayfa olmak üzere staj dosyanızı günlük olarak doldurup işyeri yetkilisine imzalatınız.
  9. Staj sonunda işyeri yetkilisi tarafından doldurulup onaylanmış Staj Değerlendirme Formu’nu posta yoluyla yada kapalı zarf içerisinde elden alarak staj danışmanınıza ulaştırınız.
  10. Staj defteri ve Staj Değerlendirme Formu’nu  danışman hocanıza teslim edebileceğiniz son tarih 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi ilk haftasının son iş günüdür.

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ STAJ TAKVİMİ

Programlar

Okulumuza

Son Başvuru Tarihi

Staj Başlangıç Tarihi

Staj Bitiş Tarihi

Turhal MYO

5 Haziran 2020

06 Temmuz 2020

20 Ağustos 2020

Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.