Paydaş Anketi

Paydaş Anketi

•  14 Mart 2019 Perşembe

Değerli Paydaşımız,

Bu anketin amacı, Turhal Meslek Yüksekokulu tarafından sunulan hizmet ve faaliyetlere yönelik tüm iç paydaşlarımızın görüşlerini,düşüncelerini ve önerilerini 2019-2023 Stratejik Planına yansıtacaktır. Anket sonuçları, birimimizin mevcut durumunu daha iyi anlamamıza yardımcı olmakla birlikte sunulan hizmet ve faaliyetlerin geliştirilmesinde kullanılacaktır. Vereceğiniz bilgiler ve cevaplar stratejik plan çalışması haricinde herhangi bir amaç için kullanılmayacaktır. Meslek Yüksekokulumuzun 2019-2023 Stratejik Planına yapacağınız katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (AKADEMİK PERSONEL)

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (İDARİ PERSONEL)

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (ÖĞRENCİ)

DIŞ PAYDAŞ ANKETİ

Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.