2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşku ile Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Coşku ile Gerçekleştirildi

  •  30 Mayıs 2024 Perşembe
  •  155 Görüntüleme
  •  Yazdır

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni coşku ile gerçekleştirildi.  Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirdiğimiz mezuniyet törenimize; Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir YAŞAR, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Serkan ŞENKAL ve Öğr. Gör. Adnan GELMEZ, Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Halil İbrahim ERGEN, Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Seyfi YILDIZ, Yüksekokul Sekreterimiz Adem Okur, Bölüm Başkanlarımız ile akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, aileleri ve davetlileri katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz birincisi, Mekatronik Programı öğrencisi Mehmet Ali TUFAN ve Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir YAŞAR’ın konuşmalarının ardından, programlarında ilk üçe sırayı alan öğrencilerimize, Bölüm Başkanlarınca başarı belgeleri ve tüm program öğrencilerine de mezuniyet hatırası belgeleri takdim edildi.

Belge takdim töreni sonrası, Turhal Meslek Yüksekokulu ve Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincileri, kampüs bahçesinde mezuniyet pastasını kestiler ve misafirlerimize ikramlarda bulunuldu. İki akademik birimimizin öğrencileri toplu şekilde kep atma seremonisi gerçekleştirdi. Mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mezuniyet Töreni fotoğrafları için TIKLAYINIZ.





Turhal Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.