Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

3 Ocak 2018 Çarşamba - 2017-2018 YAZ STAJI DUYURUSU (Güncellenmiştir)

TURHAL MESLEK YÜKSEKOKULU

2017-2018 YAZ STAJI DUYURUSU

02 Temmuz-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Yaz Stajı yapacak olan öğrencileri staj onay formlarını okulumuz kantininden ya da okulumuz web sayfası "Formlar" kısmından (Staj Başlangıç Formu) alıp doldurarak, önce okulumuzda Staj Koordinatörüne, sonra staj yapmak istedikleri kuruma imzalatarak 30 Mayıs’ tan önce öğrenci işlerinde Zülkarneyn PELİT’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz stajı uygulaması sırasında günlük olarak doldurulması gereken raporları içeren staj defteri, okulumuz internet sayfası Ana sayfada Formlar kısmından indirilebilir. Staj dosyasındaki staj defteri kısmı her gün için 1 sayfa toplam 30 sayfa olarak doldurulacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Gaziosmanpaşa Üniversitesi Staj Yönergesinin 18. Maddesi gereğince "Stajını bitiren öğrenci staj süresince yapmış olduğu iş ve işlemler ile ilgili dosyasını, en geç staj bitimini takip eden ilk ders kayıt dönemi içerisinde incelenmek ve değerlendirilmek üzere Meslek Yüksekokulu Staj ve Eğitim Uygulama Kuruluna bir dilekçe ekinde teslim eder."

2018-2019 Akademik Takviminin yayınlanmasından sonra staj dosyalarının teslim tarihi okulumuz web sitesinden yayınlanacaktır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.